Om Lets Yoga

Jeg startet min yoga-reise i London 2005. Jeg har jobbet som fulltids yogalærer siden 2011, med 200t og 500t Teacher Training hos YogaWorks og er en av få i Skandinavia og Europa som har en offisiell YogaWorks sertifisering. I 2008 og igjen i 2016 studerte jeg buddhisme i Kopan Monestary i Nepal hvor jeg lærte meg blant annet «mind-training». Mind training er enkelt og greit det å trene sinnet. Gjennom forskjellige øvelser kan vi snu vanene i sinnet til noe mer positivt både for oss selv og de rundt oss.

Barneyoga har jeg drevet med siden 2010, med sertifisering gjennom Radient Child Yoga Program i Australia, Groovy Kids i Los Angeles og Yogabeez i London. Visjonen er å plante små frø i deres bevissthet som kan vokse og gro med deres eget potensiale.

Jeg bruker bevegelse i flow og pust fra Ashtanga Yoga, nøye justeringer fra Iyengar Yoga, sinns-trening fra buddhismen i min lærer stil, med en god porsjon med-kjærlighet, forståelse og humor. Min visjon for yoga er å skape mer bevissthet i kroppen, sinnet og pusten. Bevissthet stopper ikke, vi kan alltids bevege oss dypere og realisere mer og mer hva som allerede er i oss av potensiale.

Jeg startet i 2017 Lets Meditate som er en online meditasjons-side med forskjellige lærere og type meditasjoner for alle. Å trene sinnet er det viktigste vi gjør for å skape et liv med kvalitet for oss selv og de rundt oss. Jeg donerer 50% av ALL inntekt til Lets-Move som er min egen veldedighetsorganisasjon med mål om å sette yoga og meditasjons-lærere inn i barne-instutisjoner, sykehus og asylmottak rundt i Norge hvor barn kan få hjelp til å forstå sitt eget sinn og egen kropp i et sikkert miljø. Den eldre garden skal også støttes, gamlehjem, pensjonister som bor alene, mulighetene er uendelige. Meditasjon gir deg gunstige teknikker for å skape et gladere , lykkeligere og roligere sinn og liv for deg selv, og derfor også andre.

 

«Etter timen kjenner jeg kroppen har fått god påfyll med ny energi, er nesten som ny. Kroppen er blitt mykere, og yoga er og fin styrketrening. Daniel gir deltagerne  god  og tydelig instruksjon. Vi blir sett og får god hjelp til å få mest mulig ut av øvelsen.Gleder meg til hver yoga time.

Passer for alle, kvinne og kar gammel og ung.»

Hilde Westernes

«I et rikt liv med hektiske hverdager er det helsebot å bruke litt over en time med Yoga instruert av Daniel Gjerde. Daniel skaper et rolig  og godt rom for å lære mer om Yoga og de enkelte øvelsene. Han gir grundig og god instruksjon og er flink til å gi den enkelte mulighet til å strekke seg litt lenger innenfor de grenser en kjenner på.» 

Ragnhild Sørlie

Tusen takk for noen fantastiske Yogatimer. Det var høydepunkte mitt før helgå. Du er en utrolig fantastisk fin sjel. Og det gjør deg til en så fin mann!!

Du kommer til å nå lagt. Du er TALENT! Stå på videre.

Azi Shantell Azari