ÅR 1 Fundamentet – ta på egen maske først

Norges eneste et-årige inndannelse. 

VIL DU?

 • bli skikkelig stødig i din fysiske yoga praksis og endelig forstå og være trygg i hva du driver med?
 • trene inn økt oppmerksomhet og meditasjons teknikker veldig tydelig?
 • øve inn pusteteknikker slik at du både forstår de og kjenner de?
 • integrere «life hacks» som motgifter til negativitet, takknemlighets journal og «beginners mind»?
 • lære å endelig elske din egen kropp, hvordan kjenne kjærlighet for seg selv og øvelser for å forstå dine følelser?
 • forstå deg selv, din historie, dine tanker og ditt ego bedre?

 

Du vil lære:

 • Fysiske yoga-posisjoner veldig tydelig og du vil få individuell instruksjon på hva som passer deg. Etter dette året vil du kunne og vite selv hva du driver med.
 • Økt oppmerksomhet. Dette farger alt vi gjør og er basen for all annen praksis, når fundamentet er stødig, kan du bygge så høyt du vil.
 • Pusteøvelser som gir oss energi og roer oss ned. Du vil lære hvordan ta førersetet i din egen kropp gjenom å vite og øve inn hvordan du skal puste.
 • At ingen følelser er feil og vi trenger kun å forstå de bedre. Du vil utvide forståelse og innsikt inn ihva følelsene dine er der for og lære å leve sammen med de.
 • Perspektiver på hva egoet er og hvordan du kan forholde deg til det. Historien din, tankene dine, meningene dine og hvordan egoet oppfører seg.

Dette blir gøy

I ett år studerer vi kroppen og sinnet og pusten steg for steg og etablerer praksisene grundig. Fysiologisk vil du bygge en sterk kontakt med kroppen, en klok tilnærming til hvordan lytte til kroppen og hvordan handle bevisst utifra det. Du vil bli sterkere og smidigere, og du vil lære yoga-posisjoner teknisk riktig og hvordan du kan tilpasse dem til din unike kropp. Det blir flow-klasser, teknikk-klasser, meditative klasser og lekne klasser. Du lærer ulike pusteteknikker også steg for steg. Ikke bare vil du sitte igjen med kunnskapen for hva som er godt for hva, men du vil få trent inn disse metodene og kjent effekten for deg selv. Du vil også opparbeide deg en stødig oppmerksomhet som er grunnlaget for andre meditasjons teknikker som vi vil bruke når vi gjør følelses arbeid og når vi prøver å forstå egoet vårt bedre. I følelses arbeid vil vi se på forskjellige følelser vi har og forstå de fra forskjellige perspektiver. Vi skal også på noen følelses reiser for å øke forståelsen for oss selv. Andre spennede lærere vil også bli invitert til å holde bevegelses terapi, breathwork og skogs terapi, alt for å støtte reisen din.

Mellom hver gang vi møtes vil du får spesifikke hjemmeoppgaver som tillater deg å leke med materialet og faktisk bygge praktisk visdom rundt dette. Ideen er å flette dette inn i dagen og hva du allerede gjør (dette er en spesifikk ferdighet å lære seg), enn at du skal sette av mye tid ekstra for separat arbeid. Noe hjemme arbeid blir det, men vi finner sammen ut hva som vil fungere for deg. Du får støtte mellom samlingene og mulighet til å gå på ukentlige yoga-klasser med Daniel på Leela Yoga Gamlebyen.

Datoer og Innhold

2024

August 10-11

September 6-8

Oktober 18-20

November 15-17

Desember 13-15

2025

Januar 10-12

Februar 7-9

Mars 7-9

April 4-6

Mai 2-4

Mai 30-Juni 1

En typisk lørdag

08:30-10:00 Fysisk yoga praksis

10:00-11:30 Øke forståelse av posisjoner og pusteøvelser

11:30-12:30 Lunsj

12:30-13:30 Oppmerksomhets trening/meditasjon

13:30-14:30 Følelses arbeid/ego

14:30-15:30 Fysisk yoga praksis (rolig)

 

Tidspunkt:

Fredager: 17:00-20:00

Lørdager: 08:30-15:30

Søndager: 09:00-15:30

Betaling

35.000kr: Super-early bird; Kun til de 4 første som melder seg på og har betalt depositum.

39.000kr: Early bird: Påmelding via mail og depositum innbetalt innen 30 april 2024.

35.000kr: Student/honnør/Leela medlemmer. Bevis må fremlegges.

45.000kr: Vanlig. Påmeldinger som skjer fra 1 mai 2024.

Etter du har sendt mail for påmelding, får du en velkomst mail og en faktura på depositum pålydende 5000kr som skal betales innen 10 dager etter du har mottatt mailen. Påfølgende fakturaer blir sendt 1 februar (11250kr), 1 mai (11250kr) og 1 august (resterende beløp) 2024. Har du mottatt early bird pris, eller student/honnør, vil siste innbetaling være den laveste. Ved student/honnør/Leela medlem, må bevis kunne legges frem.

Har du spesifikke behov og trenger en annen del-betalings løsning, ta kontakt, så skreddesyr vi en løsning som fungerer for deg.

Er det mulighet å booke seg inn på begge årene? JA, det er det. Da trenger du kun sende en forespørsel, betale depositum ganger 2 (10.000kr) og du vil da få en super rabatt på 33% og sparer hele 30.000kr. Per år betaler du kun 30.000kr. Bestemmer du deg å gå år 2 – viderekommende etter du er ferdig med år 1 – grunnkurs eller under skole året, gjelder denne rabatten KUN for år 2 – viderekommende.

Refusjon ordning

Når du har mottatt email med velkommen til skolen, vil deltageren få en faktura med depositum på 5000kr. Depositumet er ikke refunderbart.

Avhengig av når du melder deg på, vil du få en eller flere fakturaer via email med tre måneders intervaller. Siste dato for full innbetaling vil være 1 august 2024.

Hvis deltageren trekker seg fra skolen etter påmelding, men før skolen har startet, blir depositumet på 5000kr beholdt av skolen.

Lets Yoga Skolen gir ingen refusjon eller kreditt etter skolen har startet.

Lets Yoga Skolen beholder retten til å kansellere programmet før skolestart. I så tilfelle vil alle innbetalinger deltageren har gjort bli fullt tilbakebetalt.

Covid-19

Ved tilfelle at vi ikke får lov til å møtes fysisk, vil den eventuelle helgen(e) bli gjennomført online til samme dato og tidspunkt.

Studieavgift dekker

 • 11 helgesamlinger med undervisning
 • Ca. 200 undervisnings timer
 • Diverse skriftlig undervisningsmateriale
 • Veiledning og personlig oppfølging gjennom året
 • Diplom for deltagelse
 • Lån av yogautstyr
 • Leela Yoga sine fasiliteter inkludert dusj og badstue
 • 10% rabatt på alt i Leela Yoga sin butikk
 • Student rabatt på Leela Yoga sitt medlemsskap (kun under Lets Yoga Skole året, så du har mulighet til å fortsette å praktisere sammen med meg og prøve andre fantastiske lærere)

Studieavgift dekker ikke

 • Bøker

OBS! KUN 12 PLASSER TOTALT

Lærere

Daniel Gjerde Kolmannskog

Hovedlærer